Režim ljubavi zatvara "Grad teatar"

Festivala " Grad tetar" večeras će spustiti zavjese. Nakon 58 festivalskih dana, čast da zvanično zatvori XXXIII izdanje festivala ima predstava „Režim ljubavi“. Predstava je produkcija Ateljea 212 iz Beograda, rađena po tekstu Tanje Šljivar, a u režiji Bojana Đorđeva.

Na sajtu Ateljea 212, o predstavi je zapisano: „ Predstava Režim ljubavi je komedija kojom autorka teksta istražuje, analizira, komentariše i kritikuje različite aranžmane ljubavnog sparivanja u savremenom kulutrnom kontekstu instant komunikacija na društvenim mrežama, onlajn dejting sajtovima i aplikacijama, te problema uspostavljanja komunikacije među partnerima, onima koji participiraju u određenom ljubavnom aranžmanu: monogamna veza, serijska monogamija, veza sa preljubama, trijade, celibat, brakovi… do suočavanja sa fenomenom poliamorije (aranžmana koji podrazumijeva ljubavni – seksualni i emocionalni – odnos u kome učestvuje više subjekata u najrazličitijim vrstama sparivanja).“


Režiju je uradio Bojan Đorđev, dramaturgiju potpisuju Dimitrije Kokanov i Tanja Šljivar, scenografiju je uradio Siniša Ilić, kostimografiju Maja Mirković, a kompoziciju Luka Papić.
U predstavi igraju: Sofija Juričanin, Miloš Timotijević, Aleksandra Janković, Dejan Dedić i Jelena Ilić.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti