Rijeka Crnojevića iz objektiva našeg Miloša Ćetkovića

Iako nije na samom primorju, na dohvatu ruke nam se nalazi predivan ambijent koji vrijedi posjetiti. Pogledajte detalje koje su zabilježili objektiv Miloša Ćetkovića.

DSC_0650-2.jpg

Rijeka Crnojevića je jedno od najpoznatijih i najstarijih mjesta Riječke nahije koje leži na istoimenoj rijeci a sa Karučkom i Dodoškom čini deltu u Skadarskom jezeru.

DSC_0622a.jpg

DSC_1907a.jpg

DSC_5793daaa.jpg

Ovo živopisno mjesto će vas osvojiti svojom jedinstvenošću ambijenta i tišinom.

DSC_5748-2.jpg

DSC_8668aa.jpg

 

Uživanje u posjeti ovom mjestu upotpunjavaju bogata gastronomska ponuda autentičnih ribljih specijaliteta, tematske šetnje, vožnja kajakom.

DSC_8734.jpg

DSC_8755-2.jpg

DSC_8760.jpg

“Danilov most” koji je podigao knjaz Danilo 1853.godine u spomen svoga oca Stanka

DSC_5856-2.jpg

DSC_5871aaa.jpg

DSC_1928.jpg

DSC_8682asdf.jpg

Obavezno pogledajte i ostale slike na http://www.photography.co.me

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti