Rusima 600€ kazni za konzumiranje marihuane, državljaninu Srbije 500€ zbog verbalnog nasilja nad ćerkom

Ruski državljani T.I. i S.M. kažnjeni su danas pred Sudom za prekršaje u Budvi u hitnom postupku sa ukupno 600 eura jer su sinoć u parku kod turističkog naselja ‘Slovenska Plaža’ zatečeni da konzumiraju marihuanu.

“ Srpski državljanin V.M (55) iz Beograda kažnjen je kaznom od 500 eura jer je izvršio verbalno nasilje prema svojoj maloljetnoj kćerki na način što je juče oko 16,00 časova na šetalištu ‘Slovenska obala’ više puta grubo vrijeđao”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti