Rusu 30 dana zatvora zbog nezaistavljanja na znak ‘Stop’ i odbijanja alkotesta

Državljanin Ruske Federacije N.A. (36 ) kažnjen je pred Sudom za prekršaje u Budvi u hitnom postupku jedinstvenom kaznom zatvora u trajanju od 30 dana.

“ On je danas u popodnevnim časovima u ulici Mediteranskoj u Budvi upravljao u saobraćaju putničkim motornim vozilom, a da se nije zaustavio na znak ‘Stop’ izdat na propisan način od strane policijskog službenika OB Budva, da bi nakon što je policijskom potjerom zaustavljen odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović mu je osim kazne izrekla i zabranu upravljanja vozilima u trajanju od 4 mjeseca koja stupa na snagu po izdržanoj kazni zatvora. Odlukom je određeno da se okrivljeni odmah uputi na izdržavanje zatvorske kazne u UIKS Spuž”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti