Sanirano oštećenje , nema izlivanja fekalija

Gradski vodovod sanirao je oštećenje na kanalizacionoj cijevi u Rafailovićima.

“ Nekoliko sati nakon hitne sanacije kanalizacionecijevi na šetališnoj stazi kroz dio naseljaRafailovići, potisne pumpe su ponovo aktivirane. Naime, situacija odvođenja otpadnih voda sada jenormalizovana.
Nakon završnih radova na zatrpavanju terena, teispiranju tla, šetališna staza i dio naselja opet se mogu nesmetano koristiti .


Podsjećamo, juče poslepodne, na dijelu šestališta u Rafailovićima /lokacija ispod hotela "Naftagas"/ doslo je do havarije na kanalizacionoj cijevi. Zbog specificnosti poslova popravke i cirkulacijeposjetilaca, sanacija kvara rađena je kasno sinoć irano jutros”, saopštili su iz Vodovoda

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti