Saopštenje Sekretarijata za privredu Opštine Budva za učešće u ponovljenom javnom konkursu za žensko preduzetništvo

Sekretarijat za privredu objavio je ponovljeni Javni konkurs za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu iz Budžeta opštine Budva za 2020. godinu.

Konkurs je raspisan 22. oktobra 2020. godine i biće otvoren zaključno sa 05. novembrom 2020. godine.

Obavještavamo sve zainteresovane preduzetnice da je krajnji rok za predaju dokumentacje četvrtak 05. novembar 2020. godine, kao i da preuzimanje ranije predate dokumentacije, po poništenom Javnom konkursu, mogu obaviti u kancelariji br. 83, Sekretarijata za privredu Opštine Budva.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na kontakt telefon 067 035 815 ili putem mail adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti