Saradnja Vlade i privrede u kampanji promocije vakcinacije protiv COVID-19

U okviru kampanje promocije vakcinacije protiv COVID-19 Vlada Crne Gore pokrenula je saradnju sa više kompanija koje posluju na našem tržištu.

S tim u vezi, željeli bismo da informišemo javnost da smo, u saradnji sa Elektroprivredom Crne Gore, a.d. Nikšić, omogućili da sva domaćinstva u Crnoj Gori, koja račun za električnu energiju dobijaju na adresu, uz martovski račun dobiju i liflet koji podstiče ideju vakcinacije i obezbjeđuje osnovne informacije o istoj.

9.4.2021. godine, svi korisnici usluga mobilne telefonije koje pružaju kompanije Mtel d.o.o., Crnogorski Telekom, a.d. i Telenor, d.o.o. Podgorica, dobili su SMS poruku sa informacijama kako da se prijave za vakcinaciju.

Vlada Crne Gore navedenim kompanijama zahvaljuje na saradnji i na prepoznavanju važnosti date teme. Bićemo otvoreni za saradnju i sa svim ostalim društveno odgovornim kompanijama i cjelokupnom javnosti, jer vjerujemo da samo ujedinjeni, dobro informisani i odgovorni možemo sačuvati zdravlje stanovništva i vratiti se normalnim životnim tokovima.

Podsjećamo građanke i građane da se za vakcinaciju protiv COVID-19 mogu prijaviti putem portala www.covidodgovor.me ili besplatnim pozivom na 1717.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti