“Sigurni smo da će tokom zime Crna Gora imati veći broj posjetilaca iz BiH“, poručuju novinari tokom promocije u Sarajevu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) učestvovala je na promotivnom događaju u Sarajevu, koji je organizovala lokalna turistička organizacija Budve.

Predstavnici NTO CG, turističkih organizacija Budve, Tivta, Herceg Novog, Kotora, Ulcinja i Bara predstavili su novogodišnje programe, kao i ponudu zimske turističke sezone u ski-centrima, koji su privukli pažnju medija iz Bosne i Hercegovine. Događaju je prisustvovao savjetnik u Ambasadi Crne Gore u Sarajevu, Esmir Cikotić.

Tokom konferencije, predstavnici medija iz Bosne i Hercegovine su imali priliku da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje nagrade u vidu atraktivnih aranžmana na crnogorskom primorju koje su dodijelili NTO CG, LTO Budve, Herceg Novog i Tivta, kao i Montenegro Stars.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti