Škola slikanja za treću dob u Narodnoj biblioteci Budve

U organizaciji Narodne biblioteke Budve od petka, 4.oktobra bićenastavljena “Škola slikanja za treću dob” koju će svakog petka u terminu od 18 do 20 časova u čitaonici Narodne bibliotekevoditi slikarka Rajka Kujundžijević.


Pozivamo sve zainteresovane polaznike, one koji su pohađaliŠkolu a takođe i nove koji žele da počnu, da dođu u petak u 18 časova u Biblioteku i kroz druženje, zabavni i edukativni sadržajpokažu kreativnost.
Materijal za slikanje polaznicima radionice obezbjeđuje Narodnabiblioteka Budve. Uz asistenciju slikarke Rajke Kujundžijevićpolaznici, pripadnici treće dobi, naučiće različite likovne tehnike- crtež, akvarel, pastel, akril, kolaž, kombinovanu tehniku i sl. Bićeovo prilika da se okušaju u slikarstvu kao i da iskažu talente i sposobnosti likovnog izražavanja, ali i način da Bibliotekaangažovanjem pokaže da misli o najstarijim sugrađanima. Po završetku tromjesečne Škole slikanja biće organizovana i izložbaradova nastalih na radionicama.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti