Smokvicu počinju da grade u aprilu

Juče je predsjednik opštine Budva Marko Carević, zajedno sa svojim saradnicima, sekretarom za investicije g. Mladenom Mikijeljom, sekretarom za zaštitu imovine g. Nikolom Plamencem, načelnikom službe za naplatu naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta g. Ninom Kaluđerovićem održao je sastanak sa predstavnicima firmi V.A.S. Invest d.o.o. Budva, Boticelli Land Development d.o.o. Budva i Ava Development d.o.o. Budva.

Tema sastanka je bila otpočinjanje radova na izgradnji Turističkog rizorta “Smokvica” u Opštini Budva.

Budući investitori su upoznali predsjednika Marka Carevića i njegove saradnike, sa dinamikom i realizacijom budućeg projekta, kao i sa planom za izgradnju dva hotela sa 5*, kojim će upravljati poznati svjetski lanac koji će objaviti ime tokom aprila mjeseca.

Najavljeni rizort po najavi investitora biće prvi na teritoriji Opštine Budva po najvećim svjetskim standardima, čime će Budvu i Crnu Goru učiniti prepoznatljivom turističkom destinacijom na mapi.

Investicija je vrijedna 250 miliona eura.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti