Specijalni uslovi ljetovanja za zdravstvene radnike

Cijeneći izuzetne napore zaposlenih u zdravstvu za uspješno odgovaranje na svakodnevne izazove u borbi za očuvanje zdravlja i života građana Crne Gore, posebno u teškim vremenima pandemije virusa Covid-19, Hotelska grupa ''Budvanska rivijera'' pripremila je posebne uslove ljetovanja za zdravstvene radnike Crne Gore u Turističkom naselju ''Slovenska plaža'' u Budvi.

Zdravstvenim radnicima biće na raspolaganju sedmodnevni paket aranžmani po cijeni nižoj 40% od standardne, a uključiće i boravke za porodice.

U ponudi su paketi po cijeni od 490 eura za sedam noćenja na bazi polupansiona (doručak i večera)  za dvije odrasle osobe i dvoje djece uzrasta do 12 godina uz mogućnost boravka i trećeg djeteta uzrasta do 5 godina, kao i paketi po cijeni od 400 eura za sedam noćenja na bazi polupansiona za dvije odrasle osobe.

Svi zaposleni u zdravstvenim institucijama mogu iskoristiti ponuđene paket aranžmane do 31. avgusta, a omogućeno im je plaćanje u šest jednakih mjesečnih rata.

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” potpisaće Ugovor o saradnji sa Sindikatom zdravstva Crne Gore, i na ovaj način još jednom odati priznanje ljekarima i medicinskom osoblju na svemu sto je urađeno u prethodnom periodu u borbi sa pandemijom virusa Covid 19.

Došlo je vrijeme za zaslužen odmor, pa vjerujemo da će zdravstveni radnici iskoristiti izuzetne uslove za ljetovanje u Turističkom naselju „Slovenska plaža“ jer su među prvima na koje smo mislili kada smo na nivou grupacije kreirali kampanju „Odmor koji ste zaslužili“, saopšteno je iz Hotelske grupe „Budvanska rivijera“.

TN “Slovenska plaža” će svakako biti odličan izbor, s obzirom na njenu prostranost, prirodno zelenilo i raznovrsne sadržaje gdje svako bez problema može pronaći svoj kutak za uživanje i opuštanje, ali i za aktivan odmor.

Za  dodatne informacije, svi zainteresovani mogu pozvati broj telefona 068 505 405, pisati na email adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili posjetiti kompanijski web sajt: www.hgbudvanskarivijera.com

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti