Spektakularan nastup - Džiboni zaokružio program “Ljetnje muzičke noći u hotelu Mogren” (FOTO)

Velika regionalna zvijezda Zlatan Stipišić – Džiboni nastupio je sinoć na prepunoj terasi hotela Mogren, u okviru pograma “Ljetnje muzičke noći” koji je organizovala Hotelska grupa “Budvanska rivijera” tokom ovogodišnje turističke sezone. Pogledajte fenomenalne fotografije Miloša Ćetkovića.

Karte za ovaj dogadjaj rasprodate su u rekordnom roku – samo dva dana nakon objave koncerta, a zbog ogromnog interesovanja, kapaciteti hotela Mogren su prošireni. Medjutim, ni taj prostor nije bio dovoljan za sve koji su željeli da prisustvuju muzičkom spektaklu za pamćenje. Džiboni je još jednom pokazao svoju muzičku veličinu, a hitove poput “Mirakul”, “U ljubav vjere nemam”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “”Zlatne godine”, “Činim pravu stvar” i mnoge druge, zajedno sa njim pjevalo je preko 800 prisutnih ljudi.

Džiboni je nastupio sa kompletnim bendom u čijem je sastavu bio i poznati muzički producent Nikša Bratoš, njegov dugogodišnji saradnik i prijatelj. Kao specijalna gošća na sceni se u par navrata pojavila i šarmantna Maya Azucena, koja je svojim vokalnim sposobnostima i sjajnom energijom izazvala opšte oduševljenje kod publike.

- Kad se sve sabere, možemo zaključiti da je sinoćnjim koncertom na pravi način zaokružen više nego uspješan program “Ljetnje muzičke noći na gornjoj terasi hotela Mogren”, koji je ujedno i najava za sve ono što nas očekuje u novom “Mogrenu”, saopštili su iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

Podsjećamo da je tokom ljeta održano ukupno dvanaest koncerata, a osim Džibonija, na terasi Mogrena nastupali su “Mostar Sevdah Reunion”, Kaliopi, Jasna Zlokić, The “Frajle”, Ana Štajdohar, Neno Belan, Boris Novković, Ana Stanić i Ivana Peters, Marijana Zlopaša i klapa “Cambi”, “Novi fosili” i “4 Tenora”.

Ovakvim muzičkim programom i odabirom izvođača, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” još jednom je potvrdila ulogu lidera u kreiranju jedinstvenih sadržaja u hotelima, i unaprijedila ponudu grada doprinijevši turističkoj promociji Budve i Crne Gore.

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti