Sporazum o ustupanja pristanište Pine

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Mladen Mikijelj i Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović potpisali su Sporazum o ustupanju i korišćenju pristaništa „Pine“.

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore  i Komunalno su zaključili ovaj Sporazum i uređuju međusobna prava i obaveze vezano za korišćenje čvrsto izgrađenog pristaništa k.p. 4888 KO Tivat.

Predsjednik Željko Komnenović je naglasio da je ovo prvi put da će na osnovu dogovora između Opštine i Morskog dobra, čitava površina Pina biti data na upravljanje Komunalnom preduzeću.

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Mladen Mikijelj istakao je važnost ovog Sporazuma imajući u vidu upravljačku politiku preduzeća na čijem je čelu, “ da se glavni opštinski resursi vrate građanima”. Mikejlj je naglasio da JPMD radi na popravljanju negativnog imidža koji preduzeće ima u javnosti, i da je pravi put ka ovom cilju prepoznavanje interesa lokalnih zajednica.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti