Inspektori barske policije spriječili razbojništvo

Inspektori barske policije juče ujutru spriječili su izvršenje teške krađe za koju se sumnjiče S.I. (20) i K.Č. (25) iz Bara, a takođe su rasvijetlili razbojništvo za koje se sumnjiči P.N. (24) iz Bara i razbojništvo za koje se sumnjiči J.B. (17) iz Bara.

Naime, službenici Centra bezbjednosti Bar su, jutros oko 04,20 prilikom obilaska naselja Šušanj u Baru primjetili otvorena vrata prodajnog objekta “Azuro” lociranog u pomenutom naselju što je ukazalo na sumnju da su vrata nasilno otvorena, nakon čega su na licu mjesta zatekli S.I. i K.Č. koji se sumnjiče za tešku krađu u pokušaju.

Prilikom lišenja slobode S.I. je pružio aktivan otpor policijskim službenicima na način što je fizički nasrnuo na jednog policijskog službenika, a potom je pokušavajući da pobjegne sa lica mjesta zadao udarac drugom policijskom službeniku, nanoseći im povrede, čime je sumnja se počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Baru.

S.I. koji se sumnjiči za krivično djelo teška krađa u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i K.Č. koja se sumnjiči za krivično djelo teška krađa u pokušaju počinjeno u saizvršilaštvu sa S.I. su nakon lišenja slobode sprovedeni uz krivičnu prijavu nadležnom državnom tužiocu.

Službenici Centra bezbjednosti Bar su, danas lišili slobode i podnijeli izvještaj protiv P.N., zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo razbojništvo.

Sumnja se da je P.N. sinoć počinio pomenuto krivično djelo na način što je, kako se sumnja, ušao maskiran fantomkom i sa nožem u ruci u kiosk “Šorović Company” lociran u Bulevaru Revolucije u Baru, a potom uz prijetnje od radnice zapošljene u pomenutom kiosku otuđio novac u iznosu od oko 29 eura.

Brzom intervencijom policijskih službenika P.N. je identifikovan, pronađen i lišen slobode.

Prilikom lišenja slobode kod P.N. je pronađen otuđeni novac,fantomka i nož koje je sumnja se koristio prilikom izvršenja krivičnog djela za koje se sumnjiči.

Pronađeni predmeti su uz potvrdu oduzeti.

O događaju je obaviješteno nadležno državno tužilaštvo.

Nakon lišenja slobode P.N. je uz izvještaj danas predat nadležnom državnom tužiocu.

Službenici Centra bezbjednosti Bar su rasvijetlili i razbojništvo za koje se sumnjiči J.B., počinjeno 02. novembra 2013. godine na štetu sportske kladionice “Sporting” koja se nalazi u barskom naselju Šušanj.

Sumnja se, da je J.B., 02. novembra 2013. godine, počinio pomenuto krivično djelo na način što je, sumnja se, po ulasku u pomenutu kladionicu, maskiran fantomkom i naoružan pištoljem, uz prijetnje upućene radniku zapošljenom u kladionici, otuđio novac u iznosu od oko 165 eura.

Protiv J.B. je juče 28. novembra 2013. godine podnijet izvještaj nadležnom državnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti