Srednja škola: Dodijeljena priznanja najboljim učenicima

Učenicima završnih razreda, nosiocima diplome "Luča" juče su na svečanosti u SMŠ "Danilo Kiš" uručena priznanja za odličan uspjeh i primjerno vladanje u osnovnoj i srednjoj školi.

Nosioci diplome "Luča " su:

Aleksandra Damjanović IV1, Mija Ljuka IV1, Dejana Stojanović IV2, koja je odlukom Nastavničkog vijeća proglašena za đaka generacije, Anja Pribilović IV2, Mia Vuković IV3, Ksenija Ljubanović IV3 i Jovana Bošković IV5. Priznanja su uručena i učenicima koji su nosioci diplome "Luča b" , Balša Gvozdenović IV1. Damjana Damjanović IV1, Jelena Krivaćecić IV1, Sofija Mijović IV1, Nikolina Tomaševič IV1, Anastasija Radulović IV1, Stefan Šćekić IV1, Balša Đurković IV2, Silvija Kuzmanović IV2, Mirjana Kasalica IV2, Nemanja Kuzman IV2,Luka Vučković IV2,Andrej Bubanja IV2, Nives Savić IV3, Ivana Popović IV3, Milica Bjelica IV3,Lana Polić IV3,Sofija Rađenović IV3, Irina Marković IV3 ,Luka Andrić IV3, Jovana Bubanja IV3, Nevena Praščevič IV4, Nikolina Pribilović IV5 i Stefan Peković IV5.
Direktor škole Ivan Ivanović je istakao da je generacija 2017/2021. pokazala zrelost i znanje tokom protekle četiri godine,kao i na završnim maturskim i stručnim ispitima. Poželio je učenicima da izgrade svoju budućnost onako kako to sami žele, vodeći računa da ih u svemu što budu radili u daljem životu vode ideali kao što su ljubav, istina i rad. Zamjenica direktora Nevenka Vlačić Milošević poželjela je sreću maturantima i poručila da su vrata škole uvijek otvorena za sve njih. Svečanosti su prisustvovali učenici, roditelji i profesori.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti