Šta Katarci namjeravju sa Buljaricom

 
Buljarica, jedina neizgrađena uvala, djevičanska plaža, spomenik prirode, ponovo je zapala za oko investitorima, ovoga puta iz jedne od najbogatijih zemalja svijeta Kataru.
 
 Niame, kompanija Construction Development Company International, više je nego spremna da gradi  turistički kompleks " Buljarica bay" koji bi objedinjavao gotovo 40 hiljada smještajnih jedinica različitog sadržaja.
 

Vlada je još u martu najavila da ce raspisati tender i da je ta kompanija zainteresovana. A unazad mjesec se vode intezivni razgovori sa privatnim vlasnicima i Mitropolijom.

 Primroske novine u cjelosti prenose stav Vlade, i informaciju koja podupire dolazak Kataraca:
 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti