"Šta znamo i ne znamo o dojkama"

"Šta znamo i ne znamo o dojkama"

Povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv kancera dojke, sjutra ( srijeda 30. oktobar) u budvanskom Domu zdravlja u 17 časova, stručno predavanje “Šta znamo i ne znamo o dojkama” održaće dr. Sanja Đedović.

Predavanja uz podršku Organizacije žena Budve organizuje Radiološka služba Doma zdravlja, gdje se preventivni pregledi mamografom obavljaju svakodnevno uz uput izabranog ljekara.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti