Svaka zloupotreba biće sankcionisana

Uprava za inspekcijske poslove napravila je informatičko rješenje za praćenje svih predmeta iz nadležnosti Inspekcije rada koji imaju bilo kakvu vezu sa projektom "Evropa sad", kako bi se isti prioritetno uzimali u rad.

Apelujemo na sve zaposlene i savjesne građane koji posjeduju bilo kakvo saznanje u vezi sa eventualnim zloupotrebama od strane poslodavaca, ista odmah prijave kako bi inspekcija rada, u saradnji sa drugim nadležnim institucijama iznašla najbolje rješenje u zaštiti prava zaposlenih. Prijave možete slati na br. call centra 080 555 555, e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili upravazainspekcijskeposlove@uip.gov.me
Uprava za inspekcijske poslove pružiće potpunu podršku uspješnoj realizaciji projekta "Evropa sad" i vjeruje da će većina poslodavaca ispoštovati zakonske propise u potpunosti, a u slučajevima kada budu utvrđene nepravilnosti, subjekti nadzora biće kažnjeni u skladu sa zakonom.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti