Sve informacije vozači mogu dobiti od AMSCG

Ministartsvo kapitalnih investicija obavještava građane da na osnovu Ugovora zaključenog sa  Auto-moto savezom Crne Gore d.o.o. vezanog za pružanje usluga-službe „Pomoći informisanja (SPI) na javnim
putevima u Crnoj Gori  (pružanje informativnih usluga korisnicima puta u svrhu obezbjeđenja nesmetanog obavljanja saobraćaja na teritoriji Crne Gore) za period od 4 godine (za period trajanja 2019-2023), sve informacije o prohodnosti puteva, meterološkim uslovima značajnim za odvijanje saobraćaja, o obavezi upotrebe zimske opreme, obustave saobraćaja na mjestima gdje se vrši rekonstrukcija ili izvode drugi radovi, intezitetu saobraćaja mogu dobiti kod Auto-moto saveza Crne Gore 24h neprekidno.

Takođe, Auto-moto savez Crne Gore pruža učesnicima u saobraćaju tehničku pomoć na javnim putevima, koja podrazumijeva pružanje usluge pomoći na putu, otklanjanja manjih kvarova i najmanje jednog
besplatnog šlepanja vozila do prvog servisa ili radionice radi otklanjanja kvarova za sva vozila registrovana u Crnoj Gori, kao i za strana motorna vozila u skladu sa obavezama iz međunarodnih ugovora (FIA).

Sve informacije za pružanje usluga službe, pomoći - informisanja na javnim putevima u Crnoj Gori, mogu se dobiti pozivom na broj 19807 ili na sajtu Auto-moto saveza Crne Gore, a za nepostupanje ovog lica za navedene usluge, primjedbe i žalbe mogu se uputiti na adresu Ministarstva kapitalnih investicija na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti