Sve spremno za Sea dance - večeras počinje trodnevni muzički festival

Sve je spremno za ovogodišnje šesto izdanje Sea Dance festivala. Od petka 30. avgusta do nedjelje 1. septembra 2019. godine, plaža Buljarica ugostiće plejadu svjetskih muzičkih imena koje predvodi svjetski producent 21. vijeka David Guetta, a njemu se pridružuju Robin Schulz, Ofenbach, Disciples, kao i techno velikani Sven Väth, Richie Hawtin, Eelke Kleijn, Helena Hauff i Recondite i desetine drugih.

predsjednik Opštine Budva Marko Carević, Ministar održivog razvoja i turizma gdin Pavle Radulović, Ministar kulture Aleksandar Bogdanović kao i osnivač EXIT i Sea Dance festivala Dušan Kovačević, uoči počtka festivala obići će festivalsku lokaciju na plaži Buljarica.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti