Sve vrste goriva jeftinije

Od danas u narednih 14 dana biće jeftinije sve vrste goriva. Eurosuper 98 biće jeftiniji za jedan cent i litar će iznositi 1, 74 eura. Eurosuper 95 takođe je jeftiniji jedan cent, pa će u narednih 14 dana biti 1, 70 eura po litru.

Najviše je pojeftinio eurodizel, koji sada košta 1, 72 eura po litru, a litar lož ulja je 1, 66, odnosno jedan centa manje u odnosu na prethodnu cijenu.
Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata , naredni obračun će se obaviti 25. aprila. Kako je  saopšteno iz Ministarstva kapitalnih investicija,  eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 26. aprila.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti