Svečano otvoren kružni tok u Petrovcu

Radovi na kružnom toku kod autobuske stanice u Petrovcu u realizaciji Sekreterijata za investicije i Sekreterijata za komunalno stambene poslove zvanično su završeni danas.


Pored predsjednika Opštine Marka Carevića i predsjednika Skupštine Opštine Krsta Radovića koji su svečano otvorili novoizgrađeni kružni tok otvaranju su takođe prisustvovali: potpredsjednik Opštine Budva Marko Marković, šef Kabineta predsjednika Opštine Nikola Jovanović, sekretar Sekretarijata za komunalno stambene poslove Srđan Gregović, sekretar Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj, pomoćnik sekretara Sekretarijata za komunalno stambene poslove Aleksandar Popović, pomoćnik sekretara Sekretarijata za investicije Vukašin Mijatović i predsjednik MZ Petrovac Željko Bjelica.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti