Tender za zakup kupališta na Crvenoj glavici i Buljarici

 

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je javni poziv za zakup kupališta:
 
-  Budvi, u Svetom Stefanu, ispod kampa Crvena glavica, plaža u  dužini od 70 m/ukupne površine 700 m2, dio kat.parcele 1884  KO Sveti Stefan, sa  pripadajućim akva prostorom, lokacija označena kao 22D u  Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Budva.

 

Tip kupališta: javno-porodično 

U okviru kupališta može se odobriti : plažni bar sa terasom, plažni bar 15 m2 + terasa od 30 m2

Minimalna cijena korišćenja/zakupa (za kupalište): 3.610,00 €

 

- U Buljarici, lokalitet Dubovica,  istočno od Buljarica na lokaciji Vezirovo ribarište, u plaža dužine 100 m/ površine 2000 m2, dio kat.parcele 1271/3  KO Buljarica II, sa pripadajućim akva prostorom, lokacija označena kao 28B u  Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Budva.

 

Tip kupališta: javno-izletničko 

U okviru kupališta nije planirano postavljanje privremenih objekata

Minimalna cijena godišnjeg zakupa (za kupalište i privremeni objekat): 600,00 €

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti