Tivćaninu zatvor zbog 3,02 promila; Baranka da plati 600€ zbog vožnje pod dejstvom alkohola; Budvanin - višestruki povratnik u vršenju saobraćajnih prekršaja da plati 2000€

Sutkinja odjeljanja u Kotoru Ivana Vukasović je okrivljenom D.K. (1981) iz Tivta izrekla kaznu zatvora u trajanju od 16 dana jer je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 4.02 g/kg u organizmu. Odlukom mu je zabranjena vožnja u narednih 4 mjeseca.

U sjedištu suda, okrivljena S.M (1986) iz Bara je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 600€ jer je upravljala vozilom marke ‘Mercedes’ reg.oznaka BRS0000 pod dejstvom alkohola u koncentraciji 1.02 g/kg u organizmu. Osim kazne, izrečena joj je zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 3 mjeseca, kao i 3 kaznena boda koje će izvršiti Uprava policije Crne Gore.

Okrivljeni D.M (1996) iz Budve, povratnik u vršenju prekršaja kažnjen je u sjedištu suda novčanom kaznom u iznosu od 2000€ zbog težeg saobraćajnog prestupa

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti