TO Budva domaćin mladim novinarima iz Velike Britanije

TO Budva je danas bila domaćin mladim novinarima iz Velike Britanije, predstavnicima značajnih medijskih kuća (Reach PLC, Bella Magazine, The Sun, Wanderlust, Metro, Citizen Femme) koji u Crnoj Gori borave u organizaciji NTO CG.

Novinari su u pratnji vodiča obišli budvanski Stari grad, Miločerski park i Sveti Stefan, a za kraj posjete Budvi uživali su u lokalnim specijalitetima u domaćinstvu Rađenovića na Skočiđevojci.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti