TO Budva i budvanski hotelijeri najavili gostovanja velikih muzičkih zvijezda

Turistička organizacija opštine Budva pripremila je petodnevni program za novogodišnje praznike koji će početi u subotu28.decembra i trajati sve do ranih jutarnjih sati 2. januara – rečeno je na konfereniji za novinare kojoj su danas, pored TOB-a prisustvovali i predstavnici budvanskih hotelijera.

Zvijezde dočeka na glavnom gradskom trgu – Zdravko Čolić Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće 31. decembra odnosno 1. januara, a među brojnim izvođačima nalaze se i Psihomodo pop, Lena KovačevićNevena BožovićNeno Belansvjetski poznata DJ zvijezda Mahmut Orhan, te Hari Mata HariTokom prvog danaće nastupiti i trebinjski rok sastav “Krugovi u žitu”, ali i brojni crnogorski izvođačiAkademia i Gula iz Bara, Gradska muzikaBudve , lokalni sastav Refugie Jesus & Apostols, The GrupaAssa Vocegudački kvartet “Lord of the Strings” i budvanski DJ-evi Stevan Mandić i John K. 

Već tradicionalno, 1. januara u 13 sati održaće se koncert klasične muzike.

Maja Liješevićdirektorka Turističke organizacije opštine Budva istakla je atraktivnost programa koji svojom raznovrsnošću za cilj ima da privuče što veći broj posjetilaca izzemalja regionaLiješević je potvrdila i da postoji “dobra volja” da se nakon dvije decenije promijeni konceptpo kojem je Budva prepoznata kao novogodišnji centar regionanamjera je da taj epitet i zadrži. Svako angažovanje “ozbiljnijeg” svjetskog muzičkog imena zahtijeva i milionski budžetza što još uvijeknisu stvoreni uslovi - ističe direktorka TOB-a i podsjeća da i ove godine u programu imamo svjetski poznata imena iz svijeta elektronske muzike

Danilo Kastratovićpredsjednik Izvršnog odbora TOB-a mišljenja je da je program mogao biti kvalitetnijitjviše u duhu Mediterana kojeg treba da promovišemošto isključuje angažovanje folk zvijezdeali je takođe naglasio da je tokom sjednice Izvršnog odbora većina članova odlučila drugačije.

Program su predstavili i budvanski hotelijeri.

Palasu će tokom tri noći nastupiti Aco Pejović, Tijana DapčevićNina BadrićSeverina i Dejan Petrović Big Band. Hotel “Splendid” ove godine organizuje bogat petodnevniprogram, od 31. decembra do 3. januara, a glavne zvijezdeprazničnih noći biće Neda UkradenPetar Grašo i Haris Džinović

hotelu Falkensteiner u najsvečanijoj noći će nastupiti Nina Žižić i Danijel Alibabićdok će u hotelu Melia u Petrovcutokom tri noćigoste zabavljati Positive bend, Milan Bukilić, Bane Mojićević, Ana Kokić i Inspiracija bend.

 

Hotel Maestral je već popunio svoje kapacitete za vrijeme novogodišnjih praznikaali je za Božić, pored izuzetno povoljniharanžmana odlučio da ugosti atraktivne novosadske “Frajle”. Specijalne paket aranžmane predstavio je i hotel Avala u kojem će se za muzičku atmosferu pobrinuti “Light Motive bend”.

Nakon konferencije u BudviTuristička organizacija, u saradnjisa hotelijerima predstaviće Budvu kao atraktivnu novogodišnjudestinaciju u svim državama regiona.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti