TQ LOVE FASHION - velika modna revija na Dan zaljubljenih

Tema ljubavi je ona rijetka i najljepša u kojoj smo svi saglasni.

TQ Plaza vas ove godine poziva na veliku Modnu reviju ponude Centra koja će biti održana 14. februara sa početkom u 17 čadova na I spratu Centra. 

“Naši najmlađi i najslađi modeli predstaviće vam dječiju kolekciju oduvijek fantastičnog Kids Landa, a ukoliko tražite svoju savršenu proljetnu kombinaciju ženske ili muške kolekcije za predstojeću sezonu 22/23, onda je ovaj dan rezervisan upravo za vas”, poručuju u TQ Plazi.

Poznati brendovi: Lappa, Blue Moon (Blaue), Vip Moda i Fashion Room pobrinuće se da ljeto u Budvi sačekate u najboljoj verziji sebe. 

Za savršene zalogaje i okrepljenje zadužili smo naše saveznike iz Babaluu caffea u gastro priči, a najmlađi učesnici biće nagrađeni za svoju šetnju pistom od Cadmus Cineplexa kartama za najnovnije projekcije.

 

“Dan je ponedjeljak,a još je i zaljubljenih tako da vas čekamo 14. februara na I spratu.

Sve što je potrebno jeste da ponesete dobro raspoloženje, sve ostalo je na nama”, navode organizatori. 

 

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti