TQ PLAZA: Ko nam to i odakle dolazi?

Praznična čarolija u TQ Plazi  se nadtavlja jednim od najinteresantnijih događaja. Nakon bazara i radionice „Pišemo Pisma Djeda Mrazu“ najljepše se kao i uvijek čuva za kraj.

Manifestacija  “KO NAM TO I ODAKLE DOLAZI?” biće organizovana u četvrtak u holu TQ Plaze u 18:00h.
“Najpoznatiji bradonja na svijetu najavljuje dolazak u naš Centar i obećava da će se svi okupljeni sjajno zabaviti. Naravno, Djed Mraz po obavezi nosi i neka iznenađenja sa sobom.
29.12. je datum koji morate zabilježiti u svom kalendaru!Tq Plaza je mjesto za sve generacije, a decembar je rezervisan upravo za najljepše trenutke i uspomene.Dobro nam došli.
Srećni praznici!”, poručuju iz TQ Plaze.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti