TQ Plaza se opet zabavlja!

TQ Halloween Weekend GET AWAY (27.,28.,30.,31.10)

Pobjegnite u vikend zabave, animacije, novih kolekicija i popusta u vaš najmiliji budvanski Centar:

* Shopping days

* Witch Workshop (30.10. u 18h)

Prelazak iz ljetnje u jesenju garderobu i akesosoar biće lakši uz sjajne popuste na cjelokupnu staru i dio nove kolekcije naših zakupaca. Četvrtak, petak, subota i ponedjeljak dani su kada treba prošetati hodnicima TQ Plaze.

Dok odrasli budu uživali u šopingu, dječiji program se zahuktava i obuhvata:

- 30.10. u 18h dječiju radionicu izrade maski za predstojeću najpoznatiju oktobarsku - Noć Vještica na prizemlju TQ Plaze, uz sav potreban pribor i pravog Halloween mentora.

Kada radno vrijeme završi i kada se knjige gurnu u fioku do sledećeg ponedjeljka, bezbroj je zabavnih i praktičnih razloga da okrenete ka Mediteranskoj 53.

Mjesto za sve generacije!

Vaša TQ Plaza

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti