TQ Plaza : "Žene su stvarni kreatori društva"

Šoping centar TQ Plaza organizuje povodom 8. marta, Dana žena brojne akcije, ponude popuste…

“Drage dame, dio vašeg dana provedite u našem Centru gdje vas očekuju raznorazne akcije, ponude i popusti.

Benetton odobrava popust 10% plus 10% na sniženu kolekciju, fantastična Lisca svim korisnicima CKB kartice u zajedničkoj akciji od 3.03. do 09.03. nudi specijalne mogućnosti kao i na sami praznik 20-50% na novu kolekciju za nježniji pol.

Tea Medica svoj široki asortiman za njegu lica i tijela nudi uz popust od čak 30%.

Dragi muškarci izaberite tradicionalni bazar rukotvorina kreativnih dama iz Organizacija žena Budve da vašim ljepšim polovinama pronađete pravi dar.

8. Mart je dan za podsjećanje da ih volimo i poštujemo svakog dana, cijele godine”, navode iz TQ Plaze.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti