Tradicionalno okupljanje rotarijanaca na 11. Summer Patry-ju i Nacionalnom danu Rotarija Crne Gore

U subotu, 21. avgusta sa početkom u 19 časova, otpočenje tradicionalno ljetnje druženje rotarijanaca zemlje i inostranstva na 11. Rotary Summer party-ju, ujedno i Nacionalnom danu Rotarija u Crnoj Gori.

Pored tradicionalnog druženja u duhu Rotarija, i ovo okupljanje rotarijanaca će biti posvećeno ispunjenju misije nesebičnog služenja.

Tokom Summer Party-ja, okupiće se oko 100 rotarijanaca iz zemlje i inostranstva, članovi njihovih porodica i prijatelja, kao i prijatelja kluba, koji će, pored ugodnog druženja, još jednom podsjetiti na osnovnu misiju Rotarija, pomaganja onima kojima je to najpotrebnije. 


Nakon vrlo uspješnih akcija posvećenih djeci sa posebnim potrebama Budve, slabovidoj djeci Crne Gore, opremanju dječjeg i porodiljskog odjeljenja Bolnice Kotor, opremanju OB „Danilo I“, najstarije bolnice u Crnoj Gori, nabavke negatoskopa za budvanski Dom zdravlja, Rotari klub Budva će sredstva prikupljena na ovom događaju namijeniti opremanju novog bloka Staračkog doma Samostana Sv. Vid u Petrovcu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti