Trafostanica u Petrovcu

Ministarstvo održivog razvoja i turizma izdalo je urbanističko tehničke uslove Opštini Budva za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju trafostanice TS 10(20)/0,4 kV, kapaciteta 1.000 kVAu Petrovcu.

Ovo je samo jendna u nizu investicionih akivnosti, koje tokom ove godine Opština Budva namjerava da realizuje u ovom primorskom mjestu.

Planom investicija ulaganja u Petrovcu, od podmorskog ispusta, do asfaltiranja ulica biće blizu milion eura.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti