Trg u Sutomoru

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore izražava zadovoljstvo što su aktivnosti na rekonstrukciji trga išetališta u Sutomoru dobile svoj epilog zaključenjem Ugovoraza izvođenje prve faze radova između Uprave javnih radova i podgoričkog preduzeća “Fdija”.


Izradu Idejnog rješenja i Glavnog projekta za kompletan potezšetališta u Sutomoru, tokom 2017. i 2018. godine finansiraloje JP za upravljanje morskim dobrom Crne Gore sa sredstvimaod 38.000,00 €, nakon čega je projektna dokumentacijapredata Upravi javnih radova kao nosiocu ovog posla.

Pored Vlade Crne Gore koja će iz Kapitalnog budžetaopredijeliti 435 hiljada eura i Opštine Bar koja izdvaja 100 hiljada eura, JP za upravljanje morskim dobrom će finansiratiizgradnju prve faze sa 425.000,00 €.

JP za upravljanje morskim dobrom Crne Gore ostaje posvećnorealizaciji narednih faza rekonstrukcije, za šta su većplanirana sredstva Planom korišćenja sredstava.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti