Trotoari pretvoreni u parkirališta

Nedostatak parking mjesta u jeku sezone jedan je od glavnih problema, pa nerijetko, kaka je slučaj sa Dositejevom ulicom kod Osnovne škole “ Stefan Mitrov Ljubiša” trotoari u noćnim satima postaju parkirališta.

Čitaoci Primorskih novina postali su fotografije na kojima se vidi da su trotoari uzurpirani sa obje strane ukice, pa su pješaci prinuđeni da idu kolovoznim trakama, čime im je bezbjednost ugrožena.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti