Turistička ambulanta u Pržnu

U saradnji Mjesne zajednice Sveti Stefan i Opštine Budva realizovan je još jedan kapitalni projekat.


Adaptacija turističke ambulante u Pržnu, stomatološke ordincije i apoteke predstavlja važan korak u pružanju bolje turističke usluge turistima i posjetiocima ovog dijela budvanske opštine.

Upravo je nedostatak ove službe, u luksuznom dijelu naše rivijere, bio glavni problem u turističkoj ponudi ovog naselja.

Iako se radi o zdravstvenoj ustanovi, za koju su nadležni organi državne uprave – Ministarstvo zdravlja, lokalna uprava je odlučila da preuzme rješavanje ovog problema, a sve u interesu građana ove mjesne zajednice i opštine Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti