Turistički agenti iz Bjelorusije i Ukrajine boravili na Budvanskoj rivijeri

“Budva je ono što gosti iz Bjelorusije traže od destinacije”

Kvalitetni sadržaji u visokokategorisanim hotelima na obali, ali i moderno opremljeni apartmani u privatnom smještaju u potpunosti se uklapaju u želje i očekivanja gostiju iz Bjelorusije, zaključili su predstavnici studijske grupe iz ove istočnoevropske države tokom svog boravka u Budvi.


Posredstvom turističke agencije “Gulliver Montenegro” šesnaest predstavnika turoperatora TUI RU & CIS i turističkih agencija boravili su na našoj rivijeri sredinom jula. Pored upoznavanja sa turističkom ponudom Budve gosti iz Bjelorusije su imali priliku i da obiđu najljepše krajeve Crne Gore i sa svojim domaćinima podijele divne utiske o prirodnim ljepotama.
Turistička organizacija opštine Budva je agentima bila domaćin u Petrovcu, a pored razgovora o utiscima sa njihovog boravka, poklonjen im je i promotivni materijal koji će ih detaljnije upoznati sa svim sadržajima naše lijepe destinacije.
TA “Gulliver Montenegro” je organizovala i dolazak predstavnika turoperatora TUI UA i turističkih agencija iz Kijeva, a naši hotelijeri i vlasnici privatnog smještaja su se potrudili da ih domaćinski dočekaju i profesionalno upoznaju sa svojim kapacitetima.
Tržišta Bjelorusije i Ukrajine su veoma značajna za Budvu i Crnu Goru, a sve znanje i iskustvo u turističkom sektoru treba, tokom ove godine, koristiti za jačanje dosadašnje saradnje i stvaranje novih konekcija. Od posebne je važnosti saradnja sa turističkim agencijama iz našeg grada koji ozbiljno rade na kreiranju još boljeg imidža destinacije – ističu iz LTO Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti