U Budvi 95 novopozitivnih, ukupno 786 oboljelih

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su tokom jučerašnjeg dana završile analizu i IJZCG dostavile rezultate za 4. 421 uzorka na novi koronavirus.

Ukupno je dijagnostikovano 1. 678 novopozitivnih slučajeva infekcije SARS-CoV-2.
U Budvi je registrovano  95 novopozitivnih slučajeva, a ukupan broj inficiranih coronavirusom je 786.
Udio novopozitivnih slučajeva u ukupnom broju testiranih za 13. januar je iznosio 37,9 odsto.
Tokom jučerašnjeg dana IJZCG je prijavljeno pet smrtnih ishoda povezanih sa SARS-CoV-2 infekcijom iz sljedećih opština: Petnjica (1), Andrijevica (1), Berane (1), Bar (1) i Kotor (1). Među preminulima najmlađi je imao 55 godina a najstariji  77 godina starosti.
Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 2 465.

Do 15 časova prijavljen je oporavak kod 2. 349 pacijenata.
Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve kao i broj oporavljenih, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori iznosi 15 097.
Od početka epidemijskih dešavanja (mart 2020. godine) ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom u Crnoj Gori je 200 535.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti