U Budvi procesuirane dvije osobe zbog kokaina

Budvanska policija je u ulici Slovenska obala kontrolisala J.J. (42) državljanina Republike Srbije, i kod njega pronašla manju količinu praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

Preduzetim radnjama policije je došla do sumnje da je J.J. navedenu drogu kupio od lica D.T. (37) iz Podgorice.

Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Budva su pronašli i kontrolisali D.T. kod kojeg je pronađena manja količina praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, jedna tableta i novac u iznosu od 370 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

D.T. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je J.J. lišen slobode zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti