U Budvi uhapšene tri osobe

Službenici Uprave policije su u Budvi lišili slobode tri osobe, jednu zbog ubistva u pokušaju a dvije zbog učestvovanja u tuči.

Sinoć je budvanska policija obaviještena od strane zaposlenih Hitne medicinske pomoći da je M.T. (31) iz Budve, sa više ubodnih rana u predjelu stomaka, primljen na ukazivanje ljekarske pomoći.

Aktivnostima na terenu policija je došla do saznanja da je oko 22.40 časova u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Markovići došlo do verbalnog a potom i fizičkog konflikta između D.L. (21) iz Danilovgrada i M.T. sa jedne strane i I.B. (19) iz Budve i U.S. (23) iz Žabljaka sa druge strane.

Kriminalisitičkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je tokom tuče I.B. upotrebom noža nanio povrede M.T. u predjelu stomaka.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju a da se D.L. i U.S. liše slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo učestvovanje u tuči.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti