U Budvi više od 1. 000 zaraženih, radi i druga covid ambulanta

Broj zaraženih virusom covid19 u Budvi iz dana u dan se povećava, a prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje, broj oboljelih je premašio 1. 000 i iznosi 1. 058.

Očekuje se da će broj zaraženih nastaviti da raste, pa je pritisak na Dom zdravlja Budva od prošle sedmice izuzetno velik. Menadžment ove zdravstvene ustanove donio je odluku pa je otvorena i druga covid ambulanta, koja se nalazi preko puta stanice policije.
Slično je bilo i prošle godine kada su radile dvije covid ambulante, a kada je broj zaraženih takođe bio više od hiljadu.
Ljekari rade u dvije smjene od 7 do 20 časova.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti