U Crnoj Gori dato 325 hiljada doza vakcine protiv kovida

Do sada je u Crnoj Gori dato ukupno 325.394 doza vakcine protiv kovida.U Crnoj Gori prvu dozu vakcine, zaključno sa 28. julom , primio je 173.101 građanin, objavljeno je na sajtu covidodgovor.me.

Prvu dozu vakcine protiv koronavirusa danas je primilo 1.678 osoba.Drugu dozu primilo je ukupno 152.293 građana.Do sada je u Crnoj Gori dato ukupno 325.394 doza vakcine protiv kovida.U Crnoj Gori danas su registrovana ukupno 144 novopozitivna slučaja - kod građana su potvrđena 132 slučaja, a kod turista 12.Ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori, prema podacima Instituta za javno zdravlje, je 976.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti