U JU SMŠ "Danilo Kiš" Budva juče održan i Gastro kup u školskom restoranu

Povodom Dana opštine, Dana oslobođenja Budve, 22. novembra u JU SMŠ "Danilo Kiš" Budva juče je održan i Gastro kup u školskom restoranu.

Ksenija Zablotskaya je apsolutni pobjednik u usluživanju po meniju - restorateri, a Vuk Stojanović sa 100 poena je apsolutni pobjednik među gastronomima

Najbolji u različitim kategorijama su:

Desert: Maria Roiland i Milena Kuč

Menu (grupna kategorija): Sara Rajković i Mia Ilić, kao i Julija Škuletić i Marija Batuta

Pasta: Nađa Radonjić

Rižoto: Stefana Zindović

Meso: Ilija Ivanoski

Riba: Vuk Stojanović

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti