U julu ostvareno je 810. 865 noćenja

U Crnoj Gori u julu 2021. godine, u hotelima, odmaralištima, pansionu, motelima, turističkim naseljima, hostelima, ostvareno je 172. 906 dolazaka turista.

U julu 2021. godine ostvareno je 810. 865 noćenja. Od ukupnog broja noćenja u kolektivnom smještaju 90 odsto ostvarili su strani, a 10 odsto noćenja ostvarili su domaći turisti.

U strukturi noćenja po vrstama turističkih mjesta u julu 2021. godine najviše noćenja ostvareno je u primorskim mjestima 94,3 odsto, glavnom gradu 2,5%, planinskim mjestima 1,9 i ostalim turističkim mjestima i ostalim mjestima 1,3 odsto.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti