U oktobru privedeni kraju projekti milionske vrijednosti

Korisnici elektrodistributivnog sistema su u oktobru preuzeli ukupno 202.392.527 kWh električne energije, što je na nivou ostvarene potrošnje tokom istog perioda prethodne godine.

Najviše električne energije, oko 39 odsto, distribuirano je korisnicima na području Podgorice, Danilovgrada i Cetinja (Region 2). Na distributivnu mrežu je tokom oktobra priključeno  613 novih korisnika.
Ekipe Sektora za održavanje su u oktobru realizovale 2.091 intervencija na terenu. Vrijednost radova na održavanju elektroenergetskih objekata iznosila je oko 325 hiljada eura.

Na području Podgorice, Budve, Kotora i Herceg Novog izvodimo radove na izgradnji četiri objekta naponskog nivoa 10/0.4kV, čija je vrijednost oko 400 hiljada eura.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti