U okviru projekta “Akcioni dan“, Morsko dobro ugostilo srednjoškolce

”Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine dali učešće i doprinos u projektu ”Akcioni dan“ koju petu godinu za redom sprovodi Unija srednjoškolaca Crne Gore, čijom prilikom smo u prostorijama Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore ugostili naše drage srednjoškolce iz Budve”, saopšteno je iz JP “ Morsko dobro”.

Kako se dodaje: 

U sklopu projekta ”Akcioni dan“,  dragi učenici Anđela Belada, Jovana Kojičić i Jovo Lazović su imali priliku da se upoznaju sa radom  Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore. Uz pratnju zaposlenih obišli su sve službe unutar preduzeća kako bi se bliže upoznali sa načinom funkcionisanja.

Ovim učešćem Javno preduzeće ”Morsko dobro“ pokazuje orjentisanisanost ka društveno-odgovornom poslovanju podržavajući projektne aktivnosti omladinskog aktivizma.“

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti