U subotu prijemni za školu glume

“Obaviještavamo sve roditelje i djecu da će se prijemni čas za besplatnu školu glume održati u subotu u amfiteatru JU SMŠ “Danilo Kiš“ u tri termina”, poručuju iz Opštine Budva. 

Za djecu IV i V razreda u 11h, za djecu VI i VII razreda u 12h , a za djecu VIII, IX, kao i za srednjoškolce u 13h.

Na prijemnom času će svi prisutni biti informisani o načinu rada škole glume, kao i kada počinje škola, kojim danima će se održavati i u koliko sati.

Po mogućnosti, potrebno bi bilo da sa djecom dodje jedan roditelj ili staratelj.

Čas će se održati u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti