U utorak fokus grupa: Mladi kao nosioci novih trendova u privatnom smještaju našeg grada

Kancelarija za mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva, u saradnji sa Udruženjem izdavaoca privatnog smještaja u Crnoj Gori, organizuje fokus grupu Mladi kao nosioci novih trendova u privatnom smještaju”, koja će se održati u utorak (22.03.) u 17h u Omladinskom klubu Budva.

Cilj Fokus grupe je sagledati koliko mladi učestvuju u iznajmljivanju kapaciteta koje eventualno imaju njihove porodice ili prijatelji, šta misle da se dobro radi, a šta bi trebalo popraviti, kakve su, po njima, osobine gosta koji se odlučuje za Budvu, koji su poslovi koje obavljaju.

Takođe biće riječi i tome da li su u toku sa dostupnim digitanim rješenjima, imaju li namjeru ozbiljnije razvijati taj porodični posao, rade li na sezonskim poslovima, odrađuju li obaveznu praksu na kraju školske godine, kao i koja su mišljenja mladih šta bi trebalo postaviti kao light motiv privatnog smještaja Budve.
Link za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/1jKee1dfI9lWgmJ7DmTICO2Dr8vBgibJnYOyDbOe

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti