Ubijen Saša Marković u sačekuši u Ivanovićima (nađeno oružje)

U sačekuši u bečićkom naselju Ivanovići oko 17.30 časova ubijen je Budvanin Saša Marković (48). U njega je, dok je bio u kolima, ispaljen šaržer metaka. Ubica je navodno zaustavio vozilo u kojem je bio Marković, neposredno pošto se mimoišao sa autom prijatelja u kojem su bila njegova djeca. 

 

Bio je član Velikog Kabineta LSCG za Spoljne poslove, direktor nezavisnog radija "Free Montenegro", šef Kabineta predsjednika Skupštine Crne Gore, poslanik u Skupštini Crne Gore, predsjednik Opštinskog odbora LSCG, član Malog kabineta LSCG, poslanik u parlamentu Državne zajednice Srbija i Crna Gora, član Komisije za bezbjednost u Parlamentu Državne zajednice Srbija i Crna Gora, odbornik u Skupštini Opštine Budva, kao i autor nekoliko knjiga, a u nastavku pogledajte video sa promocije poslednje "Manifest imperije".

Pripadnici budvanske policije pronašli su automatsku pušku u šumi nedaleko od postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, kojom je ubijen Budvanin Saša Marković. Puška sa prigušivačem je zapaljena. Policija je danas nastavila pretragu terena.
Marković će danas biti sahranjen u 14 časov na na starom gradskom groblju u Budvi.

PODIJELI

Tagged under

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti