Ugostiteljski lokali zatvoreni

Podsjećamo na mjere Ministarstva zdravlja za suzbijanje širenja zaraze, kojima je propisano da lokali danas i naredna tri dana su zatvoreni.
“ Rad ostalih ugostiteljskih objekata izuzev hotela organizovati u terminu od 07:00 - 20:00; osim za dane 30. i 31.12.2020 kao i 01,02,06,07i 08.01.2021.godine kada je dozvoljeno samo pružanje usluga dostave hrane (ketering)”, jedna je od mjera.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti