Uhapšeni Tivćani: pretukli stražara i odnijeli 50 flaša alkohola

Inspektori tivatske policije uhapsili su Ž.M. (35) i L.V. (26) iz Tivta, zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo i krivično djelo nasilničko ponašanje. 
 
Sumnja se da su Ž.M. i L.V. razbojništvo počinili na način što su, u noći između 21. i 22. avgusta 2014. godine, provalili u ugostiteljski objekat „Sloga“ u naselju Radovići, odakle su otuđili 50 flaša alkoholnog pića. Oni su tom prilikom, kako se sumnja, fizički nasrnuli na Đ.D, stražara u navedenom objektu, kojem su zadali nekoliko udaraca, nakon kojih je ovo oštećeno lice uspjelo da se udalji. 
 
Takođe se sumnja da su Ž.M. i L.V. počinili nasilničko ponašanje tako što su nešto kasnije iste večeri, oko 03,30 časova, u pekari „Barbić“ fizički napali radnike u ovom objektu – D.S, D.K. i M.T, kao i polomili dio inventara. 
 
Službenici OB Tivat su, odmah po saznanju za događaje, preduzeli aktivnisti na njihovom rasvjetljavanju. Obaviješten je zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Kotoru, koji je kvalifikovao krivična djela. Policijske mjere i radnje dovele su do identifikovanja i lišenja slobode osumnjičenih. 
 
Osumnjičeni Ž.M. i L.V. su, uz krivičnu prijavu, privedeni ZODT u Kotoru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti